asijské sójové maso |
Ingredience:
- sójové nudličky
- 2 lžičky kari
- 1 lžička nastrouhaného zázvoru
- 2 lžíce sójové omáčky
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce medu
- 1 lžička soli
- 1 lžíce mandlí
- cibule
- 2 stroužky česneku
- řepkový olej
Postup:
Sojové maso uvaříme 12 minut ve vroucí osolené vodě a poté z něj důkladně vymačkáme vodu. Cibuli nakrájíme na plátky a česnek na drobno. Všechny uvedené ingredience smícháme v misce dohromady, přidáme cibuli, česnek a sójové maso a řádně promícháme. Na pánvi s rozehřátým olejem směs osmažíme dorůžova. Stále mícháme, aby se směs nespojila. Podáváme s rýží.
Žádné komentáře:
Okomentovat