čtvrtek 3. listopadu 2016

Sójový plátek s dýňovým zelím a gnocchi

Sójový plátek s dýňovým zelím a gnocchi
Ingredience:

  • sójové plátky
  • 1 balení gnocchi
  • 1 dýně
  • 1 velká cibule
  • 2 stroužky česneku
  • olej
  • celý kmín
  • sůl
  • ocet
  • cukr

Postup:

Sójové plátky vaříme v osolené vroucí vodě zhruba 18 minut, poté přendáme na plech, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme a posypeme kmínem a pečeme při 180°C zhruba 30 minut. 
Vnitřek dýně vydlabeme a dužiny nastrouháme nahrubo a dáme vařit s kmínem. Mezitím si zpěníme cibulku na oleji. Když je dýně měkká, scedíme vodu a přimícháme osmahnutou cibulku a dochutíme podle chuti solí, cukrem a octem. Gnocchi si uvaříme podle návodu, dáme pozor, abychom je nerozvařili.

Žádné komentáře:

Okomentovat