Sójový plátek s dýňovým zelím a gnocchi |
- sójové plátky
- 1 balení gnocchi
- 1 dýně
- 1 velká cibule
- 2 stroužky česneku
- olej
- celý kmín
- sůl
- ocet
- cukr
Postup:
Sójové plátky vaříme v osolené vroucí vodě zhruba 18 minut, poté přendáme na plech, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme a posypeme kmínem a pečeme při 180°C zhruba 30 minut.
Vnitřek dýně vydlabeme a dužiny nastrouháme nahrubo a dáme vařit s kmínem. Mezitím si zpěníme cibulku na oleji. Když je dýně měkká, scedíme vodu a přimícháme osmahnutou cibulku a dochutíme podle chuti solí, cukrem a octem. Gnocchi si uvaříme podle návodu, dáme pozor, abychom je nerozvařili.
Žádné komentáře:
Okomentovat