neděle 6. listopadu 2016

Lehký a super rychlý hráškový krém

Lehký a super rychlý hráškový krém
Ingredience:
  • mražený hrášek
  • olivový olej
  • máslo
  • 3 stroužky česneku
  • citrónová šťáva
  • voda
  • bazalka
  • parmazán
  • stará houska
  • sůl
  • pepř
Postup:
Mražený hrášek vaříme 10 minut ve 0,75 litru vodu se lžící olivového oleje, nakrájeným česnekem, špetkou soli a pepře. Místo vody lze také využít zeleninový vývar.
Poté vše rozmixujeme tyčovým mixérem do hladké konzistence. Dochutíme bazalkou a citrónovou šťávou. Dále zjemníme plátkem másla a dostatečně prohřejeme. Hráškový krém můžeme podávat s na kostičky nakrájenou a opečenou houskou a strouhaným parmazánem.

Žádné komentáře:

Okomentovat