Vyzkoušejte karbanátky po vegetariánsku a oživte tak tím svoje jídelníčky.
tofu karbanátky s bramborovou kaší |
Ingredience:
- 300 g tofu
- 1/2 cibule
- 1 lžíce sekané petrželky
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1 vejce
- 2 lžíce strouhanky
- 2 lžíce strouhaného parmazánu
- sůl
- pepř
- olej
- brambory
- mléko
- máslo
Postup:
Cibuli očistíme a nadrobno nakrájíme. Tofu rozmačkáme vidličkou a promícháme s cibulí,
dále se lžící na jemno nakrájené petrželky, sójovou omáčkou, vejcem, strouhankou a parmazánem a opepříme. Vytvarujeme karbanátky a na rozpáleném oleji je z každé strany 3 minuty smažíme. Karbanátky necháme chvíli okapat na ubrousku. Jako příloha se výborně hodí bramborová kaše nebo šťouchané brambory.
dále se lžící na jemno nakrájené petrželky, sójovou omáčkou, vejcem, strouhankou a parmazánem a opepříme. Vytvarujeme karbanátky a na rozpáleném oleji je z každé strany 3 minuty smažíme. Karbanátky necháme chvíli okapat na ubrousku. Jako příloha se výborně hodí bramborová kaše nebo šťouchané brambory.
Žádné komentáře:
Okomentovat