úterý 10. února 2015

Sójové kostky s dušenou mrkví

sójové kostky s dušenou mrkví
Ingredience:
  • sójové maso
  • mrkev
  • cibule
  • bulgur
  • olivový olej
  • sůl
  • třtinový cukr

Postup:
Cibuli nakrájíme na kostičky a na olivovém oleji ji osmahneme a po chvíli k ní přihodíme na kolečka nakrájenou mrkev. Ochutíme solí a cukrem podle vaší chuti. Mezitím si připravíme

sójové maso, které nasypeme do vroucí osolené vody (pokud přidáte sójovou omáčku, bude sójové maso ještě lépe chutnat). Zatímco se dusí mrkev a sójové maso se vaří ve vroucí vodě, zbývá udělat bulgur (poměr 1:2). Bulgur je velice rychlý na přípravu, stačí ho vařit 15 minut. 

Žádné komentáře:

Okomentovat