pátek 8. května 2015

Karbanátky ze Šmakouna se šťouchanými brambory

karbanátky ze Šmakouna se šťouchanými brambory
Ingredience:
  • 1 balení šmakouna natural
  • 2 vejce
  • 1 cibule
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 1/2 lžičky solamylu
  • řepkový olej
  • strouhanka
  • bazalka
  • pepř
  • sůl
  • brambory
  • petrželka
Postup:
Šmakouna nastrouháme na jemno, přidáme vejce, cibulku nakrájenou nadrobno, rajčatový protlak, solamyl, sůl, pepř a bazalku a vše smícháme dohromady. Z takto připravené hmoty tvarujeme karbanátky, které lehce obalíme ve strouhance. Na pánvi s rozpáleným olejem osmažíme placičky z obou stran. Poté necháme na papírovém ubrousku odkapat. Podáváme se šťouchanými brambory.

Žádné komentáře:

Okomentovat