neděle 29. března 2015

Tofu se žampiónovou omáčkou

Tofu se žampiónovou omáčkou
Ingredience:
  • tofu
  • žampióny
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 250 ml smetany
  • olivový olej
  • šťáva z 1/2 citrónu
  • mletý kmín
  • pepř
  • sůl
  • rýže



Postup:
Tofu nakrájíme na tenké trojúhelníky a žampióny nakrájíme na plátky a na olivovém oleji podusíme. Osolíme, opepříme a přidáme trochu mletého kmínu. Vmícháme 2 lžíce hladké mouky, přidáme smetanu a dohladka promícháme. Nakonec přimícháme šťávu z citrónu.
Podáváme s tofu, které jsme si na troše olivového oleje osmahli, a rýží nebo těstovinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat