Medovo-zázvorové tofu |
- 350g přírodního tofu
- 2 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce medu
- 2 lžíce strouhaného zázvoru
- 1 lžíce olivového oleje
- rýže
Postup:
Každý tofu plátek rozkrojíme na trojhránky (jako na obrázku). Pokud máte rádi plnější chuť tofu, můžete každý plátek nechat tlustší, já ještě překrajuji na plátky užší.
V míse smícháme med, zázvor a olej. Do této marinády přidáme nakrájené tofu a dbáme na to, aby každý kousek tofu byl v kontaktu s marinádou. Necháme 15 minut odležet. Poté dáme marinované tofu do trouby a pečeme dozlatova 20 minut při 180 stupních. Podáváme s rýží nebo pečivem. Velmi jednoduchý a chutný recept na tofu...
V míse smícháme med, zázvor a olej. Do této marinády přidáme nakrájené tofu a dbáme na to, aby každý kousek tofu byl v kontaktu s marinádou. Necháme 15 minut odležet. Poté dáme marinované tofu do trouby a pečeme dozlatova 20 minut při 180 stupních. Podáváme s rýží nebo pečivem. Velmi jednoduchý a chutný recept na tofu...
Žádné komentáře:
Okomentovat