bulgurové rizoto s tempehem |
Ingredience:
- bulgur
- 200 g tempehu
- 200 ml smetany
- 1 mrkev
- 1/2 pórku
- 1 cibule
- 1 cuketa
- olivový olej
- kari
- mořská sůl
Postup:
Bulgur uvařte do měkka (v poměru jeden hrníček bulguru a dva hrníčky vody).
Zeleninu nakrájejte na tenké proužky a tempeh na kostičky. Na pánvi rozehřejte olivový olej, osmažte trochu cibuli a poté přidejte zbytek zeleniny a tempeh a řádně promíchejte. Až zelenina změkne, přidejte bulgur a kari, promíchejte a prohřejte. Na závěr zalijte smetanou a krátce provařte.
Zeleninu nakrájejte na tenké proužky a tempeh na kostičky. Na pánvi rozehřejte olivový olej, osmažte trochu cibuli a poté přidejte zbytek zeleniny a tempeh a řádně promíchejte. Až zelenina změkne, přidejte bulgur a kari, promíchejte a prohřejte. Na závěr zalijte smetanou a krátce provařte.
Žádné komentáře:
Okomentovat